Družinsko podjetje s tradicijo

Sodobna tehnologija

Skok Blu d.o.o.

Skok Blu je na trgu simbol za zaupanje in kakovost. To dosegamo z odgovornim poslovanjem, nenehnim vlaganjem v razvoj, nove tehnologijo, modernizacijo strojnega parka in izobraževanjem kadrov.

Predani kakovosti

Naš osnovni cilj je ohraniti sinonim visoke kakovosti na področju mehanske obdelave enostavnih, pa tudi kompleksnih sestavnih delov. Uresničevanje zahtev in pričakovanj strank je naša naloga, njihovo zadovoljstvo pa naše merilo uspešnosti na poti k osnovnemu cilju.

Sodobna tehnološka orodja

Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejša tehnološka orodja. Kovinske pa tudi nekovinske izdelke obdelujemo na CNC stružnicah z gnanimi orodji ter na najsodobnejših CNC rezkalnih strojih. Podprti smo s sodobno CAD/CAM opremo, tako dosežemo, da produkt do potankosti ustreza njegovim specifikacijam.

Skrb za kakovost skozi celoten proces

Pri kakovosti ničesar ne prepuščamo naključju. Za kakovost izdelka se zavzemamo že na samem začetku in jo tudi skrbno preverjamo v vseh fazah procesa.

Izbira preverjenih dobaviteljev

Izbira preverjenih dobaviteljev

Kontrola vhodnih materialov

Kontrola vhodnih materialov

Kontrola postopka izdelave

Kontrola postopka izdelave

Izhodna kontrola izdelkov

Izhodna kontrola izdelkov

+ 0  LET IZKUŠENJ
+ 0  IZVEDENIH PROJEKTOV
+ 0  OBDELOVALNIH STROJEV
0 %  ZANESLJIVOST IN KOREKTNOST

V več kot 25-letih uspešnega poslovanja smo pridobili zaupanja mnogih domačih in tujih partnerjev. Prisotni smo pri uspešnih projektih avtomobilske, prehrambene in energetske industrije.

Scroll to Top
Call Now Button