Naše reference

Naš ponos

Doma in pa svetu

Zaupanje

Skok Blu je na trgu cenjena blagovna znamka, katere ime želimo ohraniti, zato delujemo preudarno in pazimo na posledice naših dejanj. Tesno sodelujemo z našimi kupci in jim pomagamo pri uresničitvi njihovih ciljev.

Integriteta

Delujemo v skladu z etičnimi normami in najvišjimi standardi. Strmimo k najvišji stopnji zaupanja zaposlenih in poslovnih partnerjev, ter imamo spoštovanje do okolja. Stremimo k dolgoročnem korektnem sodelovanju.

Odprtost

Iščemo nove poslovne poti in smo odprti za nove ideje. Strankam vedno prisluhnemo in skušamo poiskati najboljšo rešitev. Sledimo stalnemu razvoju na področju tehnologije in varovanja okolja.

Skok do rešitve

Vse, ki nas spremljate že vrsto let, pa tudi vas, ki se bomo šele spoznali, prav lepo pozdravljam. V družinskem podjetju Skok Blu d.o.o. zaposlujemo približno 20 ljudi. V tridesetih letih smo si pridobili veliko izkušenj. S strokovnim kolektivom skušamo strankam ponuditi kvaliteto in gradimo zaupanje na dolgi rok. Zavedamo se, da je ključnega pomena vlaganje v inovativno opremo ter v strokovnost kadra. Trudimo se, da stranki ponudimo le najboljše! Prihodnost je odvisna od nas.

Sprejmite izziv. Le tako boste začutili veličino uspeha.

Družinsko podjetje s tradicijo

Družinsko podjetje s tradicijo

Skok Blu je uspešno globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo maksimalno odgovorno, s strastjo in predanostjo. Podjetje se lahko pohvali z 30-letno tradicijo, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.
Skrb za kupce

Skrb za kupce

Pri podjetju Skok Blu smo znani kot partner, ki svojim kupcem vedno stoji ob strani. Vedno poskrbimo za naše stranke, spoštujemo dogovorjene roke in smo z vami dolgoročno. Smo partner, ki za potrebe strank vedno išče najboljše rešitve.
Fleksibilnost

Fleksibilnost

Imamo sodobno organizacijo dela, ki nam omogoča hitrejšo in fleksibilnejšo proizvodnjo ob optimiranih stroških. Hitro se lahko prilagodimo in proizvedemo prototip izdelka ali pa večjo serijo izdelkov.
Visoka kakovost

Visoka kakovost

Blagovna znamka Skok Blu je na trgu simbol za zaupanje in kakovost. To dosegamo z odgovornim poslovanjem, nenehnim vlaganjem v razvoj nove tehnologije, modernizacijo strojnega parka in izobraževanje kadrov.
Strokovnost

Strokovnost

Imamo znanje in izkušnje, da lahko s hitrim in strokovnim svetovanjem za izbiro najprimernejše rešitve, kupcem čim bolj olajšamo pot, od zamisli do realizacije željenega izdelka.
Odlične reference

Odlične reference

V 30-letih uspešnega poslovanja smo pridobili zaupanja mnogih domačih in tujih partnerjev. Prisotni smo pri uspešnih projektih avtomobilske, prehrambene in energetske industrije.
Na misiji nenehnega razvoja

Na misiji nenehnega razvoja

»Naš cilj je jasen: zadovoljstvo kupcev, partnerjev in zaposlenih. Za dosego tega cilja stalno razvijamo in izboljšujemo naše izdelke in storitve, pristope, organiziranost, ter znanje in vključenost zaposlenih.«

Pri podjetju Skok Blu vam nudimo celovito rešitev za izdelavo strojnih delov in sklopov strojnih delov – od vaše zasnove do končnega izdelka – pod eno streho. Združujemo vse faze za učinkovito izvedbo tudi bolj zahtevnih izdelkov.

Ugotovitev potreb

Ugotovitev potreb

Svetovanje

Svetovanje

Projektiranje

Projektiranje

Izdelava izdelka

Izdelava izdelka

Montaža

Montaža

Scroll to Top
Call Now Button