Serijska proizvodnja

Ponovljiva kvaliteta in izjemna prilagodljivost

Svojim kupcem skušamo zagotavljati prilagodljive rešitve, visoke kvalitete.

Sodoben strojni park za najzahtevnejše izzive

S CNC rezkanjem in struženjem obdelujemo vse vrste materialov. Nudimo izdelavo manjših ali srednje velikih serij delov, tudi na način avtomatiziranega procesa s podporo robotske manipulacije.

Vrednote in strokovnost

S 30 letnimi izkušnjami in z vlaganjem v razvoj, držimo kvaliteto storitev na visokem nivoju. Za kvalitetno proizvodnjo je ključnega pomena že izbira pravega dobavitelja materialov. Posledica česar je, da nam zaupajo tudi najuspešnejša domača in tuja podjetja.

Naše prednosti

Dostopnost

Dostopnost

Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

Fleksibilnost

Fleksibilnost

Spoštovanje rokov

Spoštovanje rokov

Za kaj se zavzemamo

Cilj v serijski proizvodnji je maksimalna, zanesljiva in ponovljiva kvaliteta z nizkimi proizvodnimi stroški glede na naročeno količino ter hitra dobava.

Gradimo zaupanje

Pri podjetju Skok Blu želimo zgraditi medsebojno zaupanje s kupci za dolgotrajno poslovno uspešnost in razvoj, za zagotovitev konkurenčne sposobnosti z vlaganjem v kadre in opremo.

Letno naročilo

Letno naročilo strankam zagotavlja, da dobijo izdelke dostavljene redno, na vnaprej določene datume. Rednim in zanesljivim strankam nudimo izdelavo določene količine izdelkov na zalogo in skladiščenje v naših prostorih. Stranki s tem omogočimo dostavo želenega proizvoda v istem dnevu.

Letno naročilo nam omogoča ugodnejše in natančnejše planiranje, boljši izkoristek časa, ugodnejši nakup materiala in proizvodnjo izdelkov v najbolj optimalnem času meseca ali leta. Posledično lahko tu ponudimo najugodnejše cene.

Pri podjetju Skok Blu vam nudimo celovito rešitev za izdelavo strojnih delov in sklopov strojnih delov – od vaše zasnove do končnega izdelka – pod eno streho. Združujemo vse faze za učinkovito izvedbo tudi bolj zahtevnih izdelkov.

Ugotovitev potreb

Ugotovitev potreb

Svetovanje

Svetovanje

Projektiranje

Projektiranje

Izdelava izdelka

Izdelava izdelka

Montaža

Montaža

Scroll to Top
Call Now Button