Spoznajte
naše odlike

Družinsko podjetje s tradicijo

Družinsko podjetje s tradicijo

Skok Blu je uspešno globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo maksimalno odgovorno, s strastjo in predanostjo. Podjetje se lahko pohvali z 30-letno tradicijo, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.
Skrb za kupce

Skrb za kupce

Pri podjetju Skok Blu smo znani kot partner, ki svojim kupcem vedno stoji ob strani. Vedno poskrbimo za naše stranke, spoštujemo dogovorjene roke in smo z vami dolgoročno. Smo partner, ki za potrebe strank vedno išče najboljše rešitve.
Fleksibilnost

Fleksibilnost

Imamo sodobno organizacijo dela, ki nam omogoča hitrejšo in fleksibilnejšo proizvodnjo ob optimiranih stroških. Hitro se lahko prilagodimo in proizvedemo prototip izdelka ali pa večjo serijo izdelkov.
Visoka kakovost

Visoka kakovost

Blagovna znamka Skok Blu je na trgu simbol za zaupanje in kakovost. To dosegamo z odgovornim poslovanjem, nenehnim vlaganjem v razvoj nove tehnologije, modernizacijo strojnega parka in izobraževanje kadrov.
Strokovnost

Strokovnost

Imamo znanje in izkušnje, da lahko s hitrim in strokovnim svetovanjem za izbiro najprimernejše rešitve, kupcem čim bolj olajšamo pot, od zamisli do realizacije željenega izdelka.
Odlične reference

Odlične reference

V 30-letih uspešnega poslovanja smo pridobili zaupanja mnogih domačih in tujih partnerjev. Prisotni smo pri uspešnih projektih avtomobilske, prehrambene in energetske industrije.

Pri podjetju Skok Blu vam nudimo celovito rešitev za izdelavo strojnih delov in sklopov strojnih delov – od vaše zasnove do končnega izdelka – pod eno streho. Združujemo vse faze za učinkovito izvedbo tudi bolj zahtevnih izdelkov.

Ugotovitev potreb

Ugotovitev potreb

Svetovanje

Svetovanje

Projektiranje

Projektiranje

Izdelava izdelka

Izdelava izdelka

Montaža

Montaža

VISOKA KULTURA POSLOVANJA

V podjetju stremimo k zaupanju in korektnosti, ki ga gojimo tudi s svojimi kooperanti in poslovnimi partnerji. Zavedamo se, da smo si ugled in zaupanje težko prigarali, zato se trudimo, da ga na vsakem koraku maksimalno opravičimo.

PREDANI KAKOVOSTI

Blagovna znamka Skok Blu je na trgu simbol za zaupanje in kakovost. Naš pristop se kaže v zaupanju najuspešnejših svetovnih podjetij in tudi prejemu zlate bonitetne odličnosti AAA. Dela izvajajo strokovno usposobljeni zaposleni s sodobno in okolju prijazno opremo.

SKRB ZA STRANKE

Za naše stranke skrbimo v vseh fazah svetovanja. Skrbno preučimo vse pomembne detajle in svetujemo najboljšo rešitev. Želimo, da se nas naročniki zapomnijo po kvaliteti, zanesljivosti in prilagodljivosti. Sledimo pristopu da so naši projekti naročnikov PONOS

+ 0  LET IZKUŠENJ
+ 0  IZVEDENIH PROJEKTOV
+ 0  OBDELOVALNIH STROJEV
0 %  ZANESLJIVOST IN KOREKTNOST

NOVO

Obiščite nas v naši tehnični trgovini, kjer vam nudimo kvalitetne
izdelke priznanih proizvajalcev.

Scroll to Top
Call Now Button